mksqhrendeelrusr

Апартмани и соби Де Ниро - Трпејца
4.8/5 rating (4 votes)

Локација: Апартманите и собите “Де Ниро” се наоѓаат во нова куќа во рибрското туристичко село Трпејца на 20 км од Охрид. Одалечени се 50 м од плажа.
Капацитет: Располага со 2/4 апартмани со 2 одвоени соби и 1/3 и 2/2 соби. Повеќето од собите имаат тераси со поглед на езеро. Лежаите во собите се претежно брачни.

Соби

1/2
102

1/4 апт
103

1/3
104

1/2
105

1/4 апт
106

Кујна – опремена кујна

НЕ

ДА

НЕ

НЕ

ДА

Купатило

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Тераса / Француски балкон

НЕ

Т

НЕ

Т

Т

Клима

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

ТВ Сателитска

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Минибар/Фрижидер

ДА

ДА

ДА

ДА

ДА

Интернет

НЕ

НЕ

НЕ

НЕ

НЕ

Паркинг

Бесплатен паркинг во близина на куќата.

4566

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.