mksqhrendeelrusr

Вила Луција
4.0/5 rating (2 votes)

Локација: Вилата “Луција” се наоѓа на брегот на езерото истовремено и во стариот дел на Охрид.
Капацитет: Сите соби се една пространа просторија, освен дуплексот и апп каде се две одвоени прострории. Апп има соба за дневен престој и посебна спална соба.

Соби

1/2

1/3

1 дуплекс
1/2 + 1/3

Апартман
за 4 лица

Кујна – опремена кујна

Заедн

Заедн

Заедн

ДА

Купатило

ДА

ДА

ДА

ДА

Тераса /Француски балкон

Т

Т

Т

Т

Клима

НЕ

НЕ

НЕ

НЕ

ТВ Кабелска

ДА

ДА

ДА

ДА

Минибар/Фрижидер

ДА

ДА

ДА

ДА

Интернет

НЕ

НЕ

НЕ

НЕ

Паркинг

Има бесплатен паркинг пред вилата.

Други услуги

Кујните се опремени со прибор. Пространи тераси со поглед на езеро.
Панелно греење преку зима.

 

1027

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.