mksqhrendeelrusr
Туристичка Агенција "Елида Турс" - Охрид
Адреса:
ул."Македонски Просветители" бр.5
Охрид
6000
Македонија
Телефон:
+389 (0)46 257-977 +389 (0)46 266-284
Мобилен:
+389 (0)70 352 829
Испрати е-порака
(по желба)
Останати информации:

За сите прашања и резервации,

пополнете го формуларов и ќе бидете контактирани во рок од 24часа.