mksqhrendeelrusr

Хотел Чинго 3***
3.0/5 rating 1 vote

Хотел Чинго 3***

Локација: Модерен градски хотел, во центарот на градот.
Капацитет: 32 двокреветни, 2 еднокреветни соби, 4 delux и
4 extra delux апартмани.
Услуги: Конгресна сала, сопствен паркинг. Собите имаат јакузи, директна телефонска линија, ДВД кино, интернет пристап.

Деца до 7 години – гратис

Дева 7- 12 години – 50 %

Вклучено во цената 5 % ДДВ

Specifications

  • 3 Ѕвезди
  • Hairdreser
2498

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.