mksqhrendeelrusr

ЗИМА БУГАРИЈА

ЗИМА БУГАРИЈА

Банско, Боровец и Помпорово и прекрасните планински предели на Пирин, Рила и Родопите.❄️⛷🗻

Повеќе детали

ЗИМА СРБИЈА

ЗИМА СРБИЈА

Копаоник, Стара Планина и Златибор.. ❄️⛷🗻

Повеќе детали

ЗИМА МАКЕДОНИЈА

ЗИМА МАКЕДОНИЈА

Маврово, Попова Шапка, Пониква, Крушево, Берово, Пелистер, Национален Парк Галичица,..❄️⛷🗻

Повеќе детали

Патувајте во МАКЕДОНИЈА

Патувајте во МАКЕДОНИЈА

Охридско езеро, Ohrid Calling, Кањон Матка, Природа, Водопади, Национални паркови, Параглајдинг, Журки, Залив на коските, Богата Историја...

Повеќе детали

ТРИКАЛА

ТРИКАЛА

🎅🎄🧦🎁Божиќна авантура во селцето Трикала.🎇🎄🌃✨
ОСТРОШКИ МАНАСТИР

ОСТРОШКИ МАНАСТИР

Поклоничка тура на чудотворниот Манастир Св. Василије Острошки⭐️✝️💒
ЛУТРАКИ

ЛУТРАКИ

Лутраки - лековитиот дар од природата..🌊🍂
СОЛУН

СОЛУН

Белата кула, споменикот на Александар Велики, плоштадот Аристотел, Горниот град, Народниот, Етнографскиот, Археолошкиот и музеј на византиска култура, црквата Св. Димитрија..🌊🍂
Discover Macedonia

Discover Macedonia

Нашата чудесна Македонија е опколена со природна убавина, богата историја, музичка традиција..

Повеќе детали

Крстарења, Далечни Патувања - Куба, Занзибар,Малдиви...

Крстарења, Далечни Патувања - Куба, Занзибар,Малдиви...

Егзотични дестинации, крстарење, песочни плажи, кристални води, корален свет, со еден збор одмор за поглед и душа.. <3

Повеќе детали

НОВИ САД

НОВИ САД

Нови Сад, или уште се нарекува Српската Атина, е градот кој плени со разновнидни знаменитости. Градот во кој се споени културата и модерното, притоа незаобиколкувајќи ја прекрасната природа.

Повеќе детали

ИСТАНБУЛ

ИСТАНБУЛ

Градот од каде што започнува 1001 ноќ..Пакет авионски аранжмани на 2,3, 4 и 5 ноќевања.

Повеќе детали

ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

ЗАКОН ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ И ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Повеќе детали

Where to next ?

Booking.com

Повеќе детали